Znáte Marka Vondrušku?

Praha, veletrh Reklama Polygraf dne 20. 3. 2012. Někdo mi zaťukal na rameno a já vzhlédnul. Nade mnou, pod klenbou secesního paláce holešovického výstaviště se usmívala známá hlava loňského absolventa Marka Vondrušky a s ním řada jeho nových spolužáků. Studuje právě soukromou vyšší odbornou školu Orange Factory, a tak jsem se zase trochu poptal, abyste získali přehled.

Přečíst si více

Víťa Trunec,  koncertní mistr

„Ahoj, Víťo, proč jsi nebyl minulý týden ve škole? Já jsem měl koncert L“ Asi takhle nějak by proběhla konverzace mezi mnou a Víťou, kdybych nevěděl, že nešlo o obyčejnou zkoušku. S orchestrem ZUŠ v Pardubicích zvítězili v krajské soutěži v České Třebové. Víťu lze spatřit na půdě školy už jen do konce května, kdy maturuje v oboru Počítačová grafika.

Přečíst si více

Tajný spolek „Osliznout“

Chystali jsme práce pro jednu soutěž a na kategorie „módní doplňky a oděv“ jsme neměli, co přihlásit. „Nevadí…“, řekl jsem nahlas, „Ale my máme, co přihlásit!“, protestoval bleskově Šimon Levitner, „Dobi a Judita dělají šperky a já navrhuji textil.“

Přečíst si více

Absolvetni se vracejí na rychlý internet?

Marek Jech a Kryštof Polák vloni úspěšně maturovali na oboru Počítačová grafika. Dnes se stavili ve škole a dalo mi dost práce zjistit proč. „Přišli jsme se na vás podívat, zavzpomínat! Nám se tady líbí!“, tvrdili nejdřív. Pak si sedli do lavic jako dřív a připojili se chtivě na síť J. Využil jsem toho a zeptal se, co právě dělají.

Přečíst si více

1 2 ... 12 13 14