Informace o studiu
pozvánka na schůzku s rodiči
čtvrtek 29.4. – 16:00

 


Vážení rodiče,

zveme Vás na schůzku s rodiči, která se uskuteční ONLINE ve čtvrtek 29.4. od 16:00. Budeme zde informovat o novinkách ve škole, organizaci školního roku, organizaci návratu žáků do škol (dle aktuálních nařízení), maturitních zkouškách, výuce v době koronaviru, financování, vybavení školy a nových aktivitách školy.

Program:     

  • 16:00 – 16:30             informace od vedení školy – společná část
  • 16:35 – 18:00             informace od jednotlivých učitelů


Pro sledování společné části v čase 16:00 – 16:30 využijte náš YouTube kanál.

Dotazy posílejte minimálně 1 hodinu předem na mail lang.jan@kyberna.cz, do předmětu zprávy uveďte „Schůzka s rodiči“, případně lze dotazy pokládat přímo do chatu během online vysílání. Chat má ale omezený počet znaků – 200.

S jednotlivými vyučujícími bude možno hovořit od 16:35 na jejich komunikačním Google Meetu, který najdete v harmonogram schůzek s rodiči. Podobně jako při minulé schůzce si čas setkání s učitelem, prosím, domluvte předem emailem. Volné termíny schůzek jednotlivých pedagogů vidíte v tabulce, předpokládaná základní doba schůzky je 5 minut, pokud byste chtěli s učitelem konzultovat delší dobu, oznamte mu to mailem. Čas schůzky zapíše učitel do tabulky. Prosíme o dodržování harmonogramu.   
Pokud se budete hlásit z jiné domény, musí Vaše přihlášení daný učitel schválit. Vždy se ale musíte hlásit z Google účtu!!

Odkaz na YouTobe kanál pro společnou část i odkaz na harmonogram schůzek s jednotlivými vyučujícími dostanou zákonní zástupci v mailu od třídního učitel.

Děkuji předem za spolupráci a těšíme se na hojnou účast rodičů.

Ing. Jan Lang           
ředitel školy